170622 / Studie(halv)dag

Igår hade vi studie(halv)dag och spanade in några av våra byggda projekt.

Vi började med att kika på Visättra Entré i Flemingsberg och sedan fortsatte vi till Stuvsta och Skeppsmyreparken. Avslutningsvis besökte vi vårt gröna bullerplank vid Lidingövägen. Vill ni se bilder från dagen finns de på vår instagram vilken ni kan följa här.

170619 / Tack!

Stort tack till alla er som ville komma och fira in vår nya lokal i fredag!

 

 

170613 / Järvabadet

Nu har vi lämnat ifrån oss granskningshandlingar på Järvabadet, ett nytt friluftsbad på Järvafältet vid Eggeby gård vilket vi ritat tillsammans med AIX Arkitekter.

170612 / Jupiter har landat

Nu har planeten Jupiter, skapad Annika Oskarsson och Thomas Nordström äntligen landat i Observatorielunden. Läs mer om projektet i sin helhet här!

Jupiter har landat_observatorielunden_Land_1

 

170522 / ÖR CENTRUM

Vi har tillsammans med Marge Arkitekter, Tyréns, Byggnadsfirman Erik Wallin och Odalen Fastigheter gått vidare i markanvisningstävlingen om Ör Centrum. Förslaget ”Generation Ör” fokuserar på social hållbarhet och mötet mellan generationer, läs mer om tävlingen här.

170522 / Välkommen tillbaka Lina

Denna vecka hälsar vi Lina tillbaka som varit på föräldraledighet.

170425 / Läs om Trädgårdarna i senaste numret av Arkitektur

I senaste numret av Arkitektur kan du läsa om vårdboendet Trädgårdarna i Örebro som vi ritat tillsammans med Marge Arkitekter.

170410 / Fullerstaparken

Av Huddinge kommun har vi fått uppdrag att ta fram ett förslag till upprustning av Fullerstaparken, en park med engelsk landskapskaraktär intill Fullersta gård, uppförd 1750. På ett par minuters promenad från Huddinge centrum ligger denna lilla park, en rest av en svunnen tid.

170328 / Ny medarbetare

Vi hälsar Viktor Nilsson varmt välkommen till kontoret!

170327 / Release: Landskap NU!

Stockholms Arkitektförening bjuder tillsammans med Akademin för landskapsarkitektur in till ett event för att uppmärksamma releasen av Landskap NU! som nyligen publicerats av Arkitektur Förlag och där Anders Kling är en av tre redaktörer.

TID: 4 april kl 17:00-20.00
PLATS: Konstakademin, Fredsgatan 12, Stockholm